Την Πέμπτη η φιέστα τίτλου – ανόδου του ΑΟ Ελλοπιακός!

Το σωματείο θα γιορτάσει στην πλατεία της Ελλοπίας την κατάκτηση του τίτλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΒ της σεζόν 2022-2023 και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία!

Την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Ιουνίου, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί η φιέστα τίτλου – ανόδου του Αθλητικού Ομίλου “Ελλοπιακός”!

Μια φιέστα με την οποία θα ολοκληρωθεί, με τον καλύτερο τρόπο, η… “μαγική”, για το σωματείο, σεζόν 2022-2023, στην οποία η ομάδα των ανδρών κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας καθώς και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου!

Στις 20:30′, στην πλατεία του χωριού της Ελλοπίας, έχει προγραμματιστεί να γίνει στους παίχτες και στα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου του πρωταθλητή, από τα μέλη της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Β.!

Θυμίζουμε οτι η ομάδα του Σωτήρη Παπαναστασίου, με 67 βαθμούς σε 24 ματς, με 22 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και με γκολ 57-9 (Εντός έδρας: 12-0-0, 28-3, εκτός έδρας: 10-1-1, 29-6), κατέλαβε την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, το οποίο η Ε.Π.Σ.Β. στη σεζόν 2022-2023 είχε ονομάσει “Νίκος Θεοδώρου” και με 12 βαθμούς σε 6 ματς, με 4 νίκες – 2 ήττες και γκολ: 11 – 6, την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, του 6ου ομίλου, του ειδικού πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. της δύναμης της Ε.Π.Ο. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Κατά την διάρκεια της γιορτής, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση – “ανοιχτή πρόσκληση”, θα τιμηθούν και άνθρωποι οι οποίοι “πρόσφεραν στο άθλημα και στον τόπο“!

Χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης

Με άλλη του ανακοίνωση το σωματείο κάνει γνωστό οτι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία και το σωματείο διαθέτει, πλέον, την απαραίτητη “ειδική αθλητική αναγνώριση” και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Φτάνοντας στο τέλος μιας ιδιαίτερης και επίπονης διαδικασίας, που αφορά την αναγνώριση του σωματείου μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπηρεσιακούς παράγοντες της γενικής γραμματείας αθλητισμού για την άριστη συνεργασία μας, αλλά και ιδιαίτερα στη γραμματέα της Ένωσης κ. Μασοκωστα Αικατερίνη”

Συγχαρητήρια στις ομάδες που προβιβάστηκαν σε ανώτερη κατηγορία

Τέλος, τα μέλη του δ.σ. του σωματείου συγχαίρουν τις ομάδες με τις οποίες “κοντραρίστηκαν” στα “μπαράζ” ανόδου στην Γ’ Εθνική και πήραν την άνοδο καθώς επίσης και στις τέσσερεις ομάδες της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Β. που πήραν την άνοδο στην Α’ κατηγορία!

Αναλυτικά:

“Ασφαλώς και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση!

Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου, τον Αθλητικό Ομιλο Νέας Αρτάκης και την πιο ιστορική ομάδα του ομίλου μας, τον Π.Α.Σ. Κορίνθου, που είχαμε την μεγάλη τιμή να συναγωνιστούμε μαζί τους για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και για τον μεγάλο σεβασμό που μας έδειξαν όπως αξίζει σε μεγάλες ομάδες.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη νέα χρονιά!”

“Τέσσερις ομάδες που έχουμε συναντήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, με διοικήσεις των οποίων έχουμε αποκτήσει πολλούς δεσμούς, με παίκτες που έχουν παίξει σχεδόν στα τέσσερα αυτά σωματεία, αλλά και στο δικό μας όπως και τεχνικοί.

Τέσσερις ομάδες φίλων.

Τρεις από αυτές τις ομάδες με πολλές επιτυχίες στο παρελθόν είχαν κατακτήσει ανάλογη θέση με αυτήν που η ομάδα μας σήμερα κατέχει.

Ορχομενός, Βάγια και Δίστομο.

Θερμά συγχαρητήρια για την άνοδο σας στην μεγάλη κατηγορία της Βοιωτίας και καλή πορεία την επόμενη χρονιά”.

starsports.gr

Σχετικά